Marketing

Låt oss förenkla marknadsföringen åt dig, utan krångliga avtal och onödiga kostnader. 

VARFÖR VÄLJA OSS?

Vi heter Simple och måste leva som vi lär. Därför gör vi valet enkelt och besvarar denna frågan utifrån hur vi är som du kan ta ställning till.

  1. Du ska välja oss för att vi i första hand är roliga att arbeta med.
  2. Du ska välja oss för att vi i andra hand är vassa på marknadsföring och video på sociala medier.
  3. Du ska välja oss för att punkt 1 och 2 går i linje med vad du letar efter.

Om du har några frågor kan du höra av dig till oss här nedan.

Du kan även boka ett möte direkt med Ajdin via länken här under.

"Du måste finnas där dina kunder finns - i mobilen. Din uppgift är att få deras uppmärksamhet, på deras villkor och genom kreativ marknadsföring.

 
Ajdin Crnovic, Simple Group

vad kan vi erbjuda er?

Resultat & tillväxt

Från sociala medier till SEO och betald annonsering i Google. Simple skapar digitalt innehåll och annonser som syns och gör skillnad. Självklart presenteras våra resultat löpande, där ni ser värdet utav satsningen.

WEBBANALYS

Med en grundlig webbanalys ser vi till att ni får en förståelse för era kunder. Härifrån kommer all den viktiga informationen om er hemsida och era besökare.
Vi ser till att detta sedan kan presenteras på ett lättförståeligt sätt.

grafisk design

Att ha en tydlig grafisk design är grunden för att du som varumärke ska bli ihågkommet. Vi kan hjälpa dig få fram allt i från din företags logo till en komplett brand-guide så att ni alltid har en enhetlighet i er kommunikation.

Digital strategi

Med digital strategi ser vi till att din totala marknads- och mediestrategi får rätt fokus och koncentrerar resurser, budget och mål runt det som betyder mest för din verksamhet

Köp som görs via Google just nu
0

EVENT

Vill du skapa ett digitalt event, en podcast eller en intern kickoff? Vad det än är som berör interaktion med kunder eller medarbetare så kan vi hjälpa dig. Vi kan utföra allt i från det lilla till det stora eventet. Allt på era villkor.

Optimering (CRO)

Först och främst måste er hemsida vara optimerad för besökare som sökt er tjänst eller vara. Vi ser till att vägen till en konvertering är tydlig, enkel och lockande. Samtidigt ordnar vi att allt är mätbart.

Sociala medier

1 av 5 timmar per dag spenderas på Facebook.
Varje minut läggs 65 000 inlägg och videos ut på Instagram. Youtube har 1,5 miljader visningar, per dag. Det fortsätter att bara öka. Är ni med i racet? Dina kunder är där. Lugn, vi hjälper er i djungeln.

VIDeo

Video är det starkaste tillvägagångssättet du kan använda för att nå ut med ditt budskap och bygga en relation med dina kunder. Vi på Simple är proffs på Video och hjälper dig med allt som berör området. Behöver du kanske anordna ett event live eller skapa en reklamfilm? Vi löser det.

Hur ser vår process ut?

Möte

Vi lär känna varandra lite bättre över ett första möte. Tillsammans med er går vi igenom ert behov och vad ni önskar att ha hjälp med. Sedan fastställer vi en plan på genomförande.

GENOMFÖRANDE

Nu levererar vi det vi kommit fram till och ni kan börja äga på nätet.

After Work

Nu kan vi ta det lite lugnt och lära känna varandra lite bättre.

GENOMFÖRANDE

Nu kan vi fortsätta leverera på andra delar i vår plan och ni kan fortsätta äga. Sedan tar vi det lite lugnt igen?

SIMPLE TIPS BLOGG
Youtube videos ses just nu
0
Instagram inlägg görs just nu
0
Nya användare i sociala medier
0
KONTAKTA OSS
PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, Simple Tips!

Vi vet. Vi tycker inte heller om email-spam. Därför skickar vi endast ut våra mail 1 gång i månaden för dig som vill ha tips & tricks rörande rekrytering, försäljning marknadsföring och mycket mer. Inte nog med det! Du kommer att även så småningom få inbjudningar till olika event så som frukost- & lunchseminarier, roundtables, afterworks med mera. 

Allt för att ge dig värde, utöka ditt företagsnätverk, inspirera och göra din vardag enklare.