VIDEOPRODUKTION

Vi hjälper dig äga på nätet med rörligt innehåll

VI HJÄLPER DIG MED RÖRLIGT

👋Hej! 

Mitt namn är Ajdin och är grundare för Simple Group för att jag var trött på hur komplicerat många konsultbolag gör det för dig som kund. 

Jag ska vara rakt på sak här för det är så vi fungerar:

2022 är över 80% av alla internettrafik video. Du måste med andra ord arbeta med video på ett eller annat sätt. Om du inte arbetar med video redan idag så är det dags att vakna!

Vår process: 

 1. Du hör av dig till mig eller Lukas här alternativt via vårt kontaktformulär. Alternativt bokar in dig direkt i min kalender här under.
 2. Vi träffas digitalt eller fysiskt och brainstormar tillsammans
 3. Vi sätter en plan för hur ni ska jobba med video
 4. Vi levererar och ni äger på nätet.
 5. Vi tar en after work.
 6. Vi fortsätter leverera och ni äger.
 7. Vi repeterar steg 4-6.

Vi hörs!

Lukas Arvell
Lukas Arvell
Production Manager
vad vi gör

Reklam
filmer

Vi hjälper dig med dina live-event. Nedan är ett ett utkast från en av många reklamfilmer vi gjort. I samarbete med en bilåterförsäljare gjorde vi en reklamfilm för en av av deras fantastiska Mini Cooper modeller.

Live
event

Vi hjälper dig med dina live-event. Nedan är ett av många av de live-event vi gjort. I samarbete med Region Skåne är vi en partner som levererar live-event för Skånes gaming-industri. Enkelt och prisvärt.

Employer branding

Vill du profilera dina anställda och stärka ert arbetsgivarvarumärke för att attrahera rätt kompetens till din organisation? Inga problem. Vi hjälper dig med innehållet, uppbyggnaden och underhållet av din karriärssida.

Koncept
Utveckling

Vi älskar att gå mot strömmen och arbetar därför aktivt med konceptutveckling för våra kunder. Som exempel så har vi utvecklat ett eget koncept där vi skapat en nyhetskanal i Sverige på LinkedIn. Klicka på bilden för att se ett av avsnitten.

Sociala
medier

Precis som vilken byrå som helst så hjälper vi dig med din sociala-medie strategi. Skillnaden är att vi även här älskar att pusha gränser och utveckla koncept. Nedan är exempel på hur vår grundare Ajdin slagit igenom på bland annat appen TikTok.

TV
koncept

Vi arbetar med att bland annat producera innehåll till olika TV-koncept online med välkända TV-profiler.  Här nedan är ett exempel på hur en vanlig dag kan se ut på Simple.

 

 

 

KONTAKTA OSS

  PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV!

  Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, Simple Tips!

  Vi vet. Vi tycker inte heller om email-spam. Därför skickar vi endast ut våra mail 1 gång i månaden för dig som vill ha tips & tricks rörande rekrytering, försäljning marknadsföring och mycket mer. Inte nog med det! Du kommer att även så småningom få inbjudningar till olika event så som frukost- & lunchseminarier, roundtables, afterworks med mera. 

  Allt för att ge dig värde, utöka ditt företagsnätverk, inspirera och göra din vardag enklare.