VIDEOPRODUKTION

Vi hjälper dig äga på nätet med rörligt innehåll

VI HJÄLPER DIG MED RÖRLIGT

👋Hej! 

Mitt namn är Ajdin och är grundare för Simple Group för att jag var trött på hur komplicerat många konsultbolag gör det för dig som kund. 

Jag ska vara rakt på sak här för det är så vi fungerar:

2022 är över 80% av alla internettrafik video. Du måste med andra ord arbeta med video på ett eller annat sätt. Om du inte arbetar med video redan idag så är det dags att vakna!

Vår process: 

  1. Du hör av dig till mig eller Lukas här alternativt via vårt kontaktformulär. Alternativt bokar in dig direkt i min kalender här under.
  2. Vi träffas digitalt eller fysiskt och brainstormar tillsammans
  3. Vi sätter en plan för hur ni ska jobba med video
  4. Vi levererar och ni äger på nätet.
  5. Vi tar en after work.
  6. Vi fortsätter leverera och ni äger.
  7. Vi repeterar steg 4-6.

Vi hörs!

Lukas Arvell
Lukas Arvell
Production Manager
vad vi gör

Företagsfilmer


Vi älskar film och hjälper därför aktivt företag med deras filmer för att förmedla olika känslor utifrån deras behov. Här ser du ett exempel på en av våra filmer som vi gjort till AKEA.


Sociala
medier

Precis som vilken byrå som helst så hjälper vi dig med din sociala-medie strategi. Skillnaden är att vi även här älskar att pusha gränser och utveckla koncept. Nedan har du ett exempel från en av våra kunder

Youtube & TV
koncept

Vi arbetar med att bland annat producera innehåll till bland annat Youtube där vi arbetar med längre former av program. Här nedan ser du ett exempel i form av Jobbfluencer som vi både producerar åt vår kund Gigstep och där vår kollega Ajdin också är programledare.

 

Reklam
filmer

Vi hjälper dig med dina live-event. Nedan är ett ett utkast från en av många reklamfilmer vi gjort. I samarbete med en bilåterförsäljare gjorde vi en reklamfilm för en av av deras fantastiska Mini Cooper modeller.

Live
event

Vi hjälper dig med dina live-event. Nedan är ett av många av de live-event vi gjort. I samarbete med Region Skåne är vi en partner som levererar live-event för Skånes gaming-industri. 

Employer branding

Vill du profilera dina anställda och stärka ert arbetsgivarvarumärke för att attrahera rätt kompetens till din organisation? Inga problem. Vi hjälper dig med innehållet.

KONTAKTA OSS
PRENUMERERA PÅ VÅRT NYHETSBREV!

Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev, Simple Tips!

Vi vet. Vi tycker inte heller om email-spam. Därför skickar vi endast ut våra mail 1 gång i månaden för dig som vill ha tips & tricks rörande rekrytering, försäljning marknadsföring och mycket mer. Inte nog med det! Du kommer att även så småningom få inbjudningar till olika event så som frukost- & lunchseminarier, roundtables, afterworks med mera. 

Allt för att ge dig värde, utöka ditt företagsnätverk, inspirera och göra din vardag enklare.