Helsingborg, Sweden
OM SIMPLE GROUP

Simple Group består av en grupp kreativa individer som brinner för marknadsföring och videoproduktion.
Vi är proffs på att utveckla marknadskoncept som sticker ut där medarbetaren står i centrum.

Genom en enkel strategi, kontinuitet och kreativa koncept som sticker ut så hjälper vi dig och dina kollegor skapa ett starkt och långsiktigt varumärke. Det kommer inte bara stärka er själva som personliga individer – utan ert företag kommer stärka lojaliteten gentemot era medarbetare, attrahera nya talanger, skapa fler affärsmöjligheter och självfallet skapa tillväxt.

 

Vad vi gör?
Vi hjälper företag bygga varumärken med en personlig identitet. Vad vi menar med det är att vi hjälper er skapa historier av era medarbetare som blir er kraft ut mot marknaden. Det gör att ni bland annat underlättar arbetet vid rekrytering, minskar cost-per-hire, får medarbetare att stanna längre och kan använda det för att skapa starka communities och tillväxt.

Dina medarbetare har 10 gånger så stort nätverk som ditt företag har följare. De är din största tillgång. Tar du hand om dem så kommer de ta hand om dina kunder.

Hur vi gör?
Vi använder kraften av rörligt innehåll i kombination med text, bild och marknadsföring för att nå utpekade mål. Oftast genom kreativa koncept som sticker ut i den digitala världen.

Vilka vi hjälper?
Vi hjälper bolag i tillväxt som förstår värdet av att profilera sina människor och spegla sin verklighet där vi knyter ihop Marknad & HR som i sin tur även kan kopplas till Sälj.

Du och dina kollegor är ert företag.

Se till att använda kraften i era medarbetare.
Det är framtidens marknadsföring.

Ajdin Crnovic, Strategisk Digital Marknadsföring
Ajdin Crnovic
Founder

En systemvetare i grunden som gjort en något annorlunda karriärresa hittills och med 10 års erfarenhet inom telco-branschen har Ajdin arbetat med allt från Försäljning & Marknadsföring till Management, HR och Rekrytering. En riktig energiknippe som levererar med snabbhet och kvalité.

Lukas Arvell
Lukas Arvell
Production Manager

Lukas kommer närmast från en roll som gruppchef inom e-handel. Parallellt och innan det har Lukas arbetat mycket med videoproduktion. Regi, foto och animering ligger högst på intresselistan och han bland annat arbetat med starka organisationer som exempelvis Koenigsegg, Velux, KIA Motors, Region Skåne och Malmö stad.