Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 4 (2021)

Linkedin Nyheter med ajdin crnovic

Simple News AVSNITT 10!

LinkedIn Nyheter | Simple News Avsnitt 10 - Vecka 4, 2021

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand är tillbaka med Simple News! Vi är redan inne på avsnitt nummer 10!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 4 2021? 

Hoppas ni alla haft en grym helg och är redo inför det som väntar!

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

Malmö Stads har haft sin digitaliserings-vecka där bolag hade möjlighet att skicka in sitt bidrag. Detta gjorde bl.a. Sara Zederfeldt från Malmö som gjorde att hon och hennes kollegor drog det längsta strået i tävlingen om att vinna detta prestigefyllda pris. Stort grattis till er! Tack till Ronny Ågren för tipset.

I veckan hjälpte Elis Hodzic från FramtidNU oss att förstå hur viktig matematiken är för Sveriges BNP. Enligt svenskt näringsliv hade vårt BNP kunnat vara upp till 38% högre om våra svenska ungdomar hade haft högre resultat inom matematik. Matematiken är helt avgörande för att vi ska kunna lyckas med grön omställning, teknisk innovation och hållbar ekonomisk tillväxt.

Elis och FramtidNU ett projekt för att öka resultaten hos 1000 elever. 

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna veckan vill vi lyfta alla företag som stöttar föreningslivet och enskilda idrottare.

Ett exempel på detta är CCIT som sponsrar Tim Lindfors i sin elitsatsning inom ishockeyn. Malmö bolaget med ägaren Christian Condrup ligger bakom satsningen på en PT som under 10 veckor lyckats öka Tims prestation markant i enskilda övningar. Ni kan läsa mer om denna enskilda satsning på Patrik Lindfors profil!

Föreningslivet fostrar fantastiska medarbetare och ledare inom svenskt näringsliv varje år! Du kanske hade din första ledarroll inom föreningslivet? Eller var det inom föreningslivet som du hade ditt första styrelseuppdrag?

Vi vet alla att det är många företag som haft det tufft under pandemin, men samtliga föreningar har drabbats hårt av pandemin. 

Veckans inlägg

Denna veckans inlägg går till Robin Andersson från Eskilstuna!

Han gör kanske det bästa inlägget vi har sett på plattformen där han drar en parallell till hans ungdomscrush och hur det kan kopplas till människor som säljer direkt på LinkedIn eller överlag. Ni kan läsa och inspireras av hela inlägget genom att klicka HÄR!

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till alla fakekonton där ute. Vi ser inte fram emot utvecklingen av att människor skapar copycats av andra på plattformen. Något som LinkedIn måste ta tag i och lösa så snart som möjligt.

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment