Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 20 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 26!

Simple News Avsnitt 26 - Vecka 20, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand. Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Vi hoppas ni alla haft en underbar helg och är taggade inför veckan som kommer!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 20 2021? 

Detta avsnitt presenteras av ELBE Automatic AB.

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

NYHET 1

Skolgårdarna krymper! Detta kunde vi läsa om i ett inlägg av Sofia Wiklund. I genomsnitt ska den fria ytan vara uppmätt till 30 kvadratmeter per barn. Idag har närmare fyra av tio barn inte tillgång till 30 kvadratmeter. Varför bebygger vi skolgårdarna?

NYHET 2

Guardio Safety AB etablerar sig i Norge. Detta kunde vi läsa om i veckan när Robert Lindberg skriver på sin profil om ämnet. Ska vi ta Simple News till Norge också kanske? 😉

NYHET 3

En annan nyhet är att Patrik Lindfors nu tar plats i tillväxtbolaget Mårtenssons Trafikskola. Mårtenssons trafikskola har haft en fantastisk tillväxtresa de senaste åren och nu när Patrik är ombord ska han utveckla verksamheten. Patrik kommer ha en inriktning på att utveckla verksamheten kopplat till utbildningar såsom ykb, truckkort, med mera. Stort lycka till Patrik och grattis Torbjörn till en toppen-rekrytering. 

Veckans lyft: 

Denna veckans lyft går till Svante Tegnér och doktor.se som i veckan offentliggjorde att de går på franchise och säljer teknik till en belgisk börsjätte. In och kika på Svantes profil och läs hela artikeln.

Hyr din filmstudio i Malmö! Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Denna veckans inlägg går till ingen mindre än Olivia Petersson som i veckan gjorde en kreativ video som symboliserar den spam som kan uppfattas i flödet. In och kika på hennes video om ni vill få er ett gott skratt.

Veckans Kalkon:

Kan vi en gång för alla reda ut grejen med att man skriver rätt namn till rätt person i privata meddelanden? I veckan kunde vi återigen läsa ett inlägg där detta har hänt. Vid flera tillfällen blev Daniel Medin kallad för Martin, troligtvis på grund av hans efternamn. Personens namn står vid flera ställen innan du skickar ett personligt meddelande. Läs det noggrant och skicka kvalitativa personliga meddelanden till varandra. 

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment