Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 12 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 18!

Simple News Avsnitt 18 - Vecka 12, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand!

Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Hoppas ni alla haft en grym helg och är redo inför det som väntar!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 12 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

NYHET 1

I veckan fick vi höra att Lyko förvärvar Make Up Store. Nyheten kom till oss genom ett inlägg av Rickard Lyko men vi kunde även se nyheten på Lykos företagssida. Rickard beskriver i sitt inlägg att man haft kontakt med Make Up Store redan 2013 och sedan dess haft ett framgångsrikt samarbete. Stort lycka till Lyko med ert förvärv. Läsa inlägget från Rickard HÄR.

NYHET 2

Under 2021 så släpps podden funkispappor tillsammans med Niclas Wennerlund, Niclas Lernberger och Patrik Blomqvist. Podden kommer handla om livet och dess utmaningar som pappa till barn med funktionsvariation. I veckan fick vi även nyheten om att de fått klart med sin signaturlåt vilket är väldigt roligt och vi är väldigt många som ser fram emot att lyssna på era kommande poddavsnitt. Stort lycka till! Läs mer om podden i inlägget HÄR.

NYHET 3

En annan nyhet är att Ida Johansson från Varberg har blivit nominerad till Young Founder of the Year. Detta av Founders Alliance. Vi följer Ida och hennes resa noggrant och vi hoppas att ni också gör det. Grattis till nomineringen Ida och keep up the good work!

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna veckan vill vi lyfta Filip Lundgren från Ludvigsborg. Anledningen till det är att Filip verkligen har ökat sin aktivitet på plattformen och har dessutom även släppt en ny podd: ”Hur ser framtidens säljare ut?”. Podden gör han tillsammans med sin vän Tom Munther. Bra jobbat och stort lycka till Filip.

Vill du också skapa högkvalitativa videos som sticker ut i sociala medier? Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja från endast 995SEK. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Annelie Jönsson från Vetlanda. Snart är påsken här och under påskhandeln så gäller det att inte handla som Två Sam, Tre Sam utan En Sam ;). Annelie arbetar som kommunikationschef på Vetlanda Kommun och i inlägget så bjuder de oss på lite Vetlanda humor genom en kreativ video. Stort tack för detta Annelie och för att ni vågar bjuda på er själva. Läs hela inlägget HÄR.

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till er som fortfarande använder er av svart-vita profilbilder. Denna veckan tar vi hjälp av Pontus Roos som ger sin bild av det hela. Han säger följande:

”Det finns ju några bolag som har myntat några coola saker. First impressions last eller You never get a second chance to make a first impression. Det här är varför vi ska ha schyssta profilbilder på LinkedIn. Kom ihåg det. Byt ut dem. Inga förinställda saker. För om det är något folk tittar på så är det just profilbilden. Bra skärpa, snyggt foto. Ta hjälp av gubben, frun eller varför inte barnen – de är bättre än oss på det här.”

Stort tack för hjälpen Pontus!

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment