Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 6 (2021)

Linkedin Nyheter med ajdin crnovic

Simple News AVSNITT 12!

LinkedIn Nyheter | Simple News Avsnitt 12 - Vecka 6, 2021

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand är tillbaka med Simple News! 

Välkomna tillbaka till Simple News! Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige.

Hoppas ni alla haft en grym helg och är redo inför det som väntar!

Så vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 6 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

Ramona Byrö från Göteborg släppte i veckan en video där hon berättar om möjligheten att följa riktiga företagare i deras vardag. Under denna serien så kommer vi kunna följa 5 företagare för att Ramona vill att fler ska förstå hur det är att driva företag och förhoppningsvis våga ta steget till att starta en egen verksamhet. Följ avsnitten på Franchisetorget genom att klicka HÄR

En annan nyhet går till alla er som kanske inte varit så aktiva på LinkedIn under vecka 6. Det florerade nämligen en video med extrem igenkänningsfaktor. Zoom-in-real-life. Om du av någon anledning missade det, så gå in och kika på länken – vi är övertygade om att du kommer få dig ett gott skratt. Videon ser du här nedan.

En viktig nyhet som vi vill lyfta denna vecka är att det lider blodbrist på svenska djursjukhus. Detta var något som Tomas Nanasi från Evendensia Djursjukhus delade med sig av i veckan. Dom söker just nu hundar som vill bli blodgivare. Om din hund vill bli blodgivare så finns det 3 kriterier som hunden måste uppfylla. Dessa är att hunden måste vara mellan 1-4 år gammal. Hunden måste väga minst 25kg och hunden ska vara född i Sverige.

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna går det till Anders Nydén från Göteborg!

Anders delar dagligen med sig av värde till oss på plattformen. Han gör det i form av bild eller video. Ena stunden skriver han om IT-säkerhet. Nästa stund skriver han om att han åker skridskor och nu under veckan gjorde han ett inlägg om säkerheten kopplat till den nya sociala medieplattformen Clubhouse.

Veckans inlägg

Denna veckans inlägg går till Daniel Slotteberg Loveryd från Göteborg!

Daniel gjorde ett inlägg där han skriver om att han tagit sin andra spruta av Pfizers vaccin och tar upp några biverkningar som han själv varit med om. Om du missat detta så gå in på Daniels profil och läs inlägget! 

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till alla er som inte har någon profilbild. Det är ungefär som att gå på en nätverksträff med en låda på huvudet. Vi vet inte vem du är eller vart du kommer ifrån. Think about it.

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment