Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 21 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 27!

Simple News Avsnitt 27 - Vecka 21, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand. Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Vi hoppas ni alla haft en underbar helg och är taggade inför veckan som kommer!

Denna vecka har vi med oss en gäst i form av Viktoria Pihl!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 21 2021? 

Detta avsnitt presenteras av ELBE Automatic AB.

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

NYHET 1

Endast fyreprocent av HR-Cheferna på Sveriges största bolag sitter i någon styrelse. Detta säger Lena Bjurner i en intervju med dagens industri. HR har kommit i ljuset och gjort ett fantastiskt arbete under pandemin. Många av organisationens mest strategiska frågor ligger idag inom HR området tillägger hon.

NYHET 2

Bilia gör ytterligare ett Mercedes nyförvärv, berättar VD och koncernchef Per Avander genom ett pressmeddelande. Förvärvet innebär att Bilia tar över BilDahls 5 anläggningar i Norrland.

NYHET 3

Snart kommer Draknästet igång på SVT. Denna gången med en ny spännande panel med profiler som verkligen är värda att kika lite närmare på. Ni hittar nyheten och information om panelen på Martin Åqvists profil.

Veckans lyft: 

Denna veckans går till Sven Cristea. Han tar nämligen sitt koncept med tillväxtrevisorn till en ny nivå under hösten. Detta följer vi såklartpå nära håll och vi önskar dig stort lycka till.

Hyr din filmstudio i Malmö! Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Karl Sundmalm från Stockholm. Karl skriver ett gripande inlägg om psykisk ohälsa, sin relation till Avicii och uppväxten de hade tillsammans. In och läs hela inlägget som skapade stort engagemang hos många på LinkedIn under den gångna veckan. 

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon denna veckan är mycket speciell då vi vänder på steken och kallar det veckans kyckling. Nu har ni möjlighet att spela in en egen video på er profil och därmed presentera er djupare. LinkedIn kallar det omslagsstory. In och kika på min eller Kids profil för att se hur ni skulle kunna jobba med er egna.

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment