Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 13 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 19!

Simple News Avsnitt 19 - Vecka 13, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand!

Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Hoppas ni alla haft en underbar påsk-ledighet och är redo inför det som väntar!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 13 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

NYHET 1

I veckan kunde vi se videos från Navid Fard att HowToTalk säsong 2 är här. Detta efter ett långt uppehåll och vi är alla glada att ni är tillbaka. Kid har själv sett avsnittet och kan varmt rekommendera er att följa så väl Navid Fard som How To Talk på LinkedIn.

NYHET 2

Har du utmärkta smaklökar? Älskar öl? Vill du kanske dricka öl på arbetstid? Då finns tjänsten ute för dig så länge du är en åsiktsstark person. Det är nämligen så att Poppels nu söker en ölprovare. För att söka tjänsten och läsa mer om denna så gör ni det genom att besöka Magnus Petterssons på LinkedIn. (Observera att detta var ett Aprilskämt som många gick på då Poppels fick över 1500 ansökningar!)

NYHET 3

Under förra veckan så florerade många Aprilskämt på LinkedIn. Frågan är vilket var bäst? Dela gärna ert bästa aprilskämt som ni fick se på plattformen. Vi på Simple News uppskattade lite extra artikeln som MySpeaker delade med Breaking News. Artikeln var fylld med roliga skämt som vi tycker att ni också borde gå in och läsa. 

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna veckan vill vi lyfta Fredrik Lövgren från Umeå. Fredrik gör regelbundet inlägg på LinkedIn där han inspirerar oss om olika saker som bland annat ledarskap. I veckan gjorde han ett inlägg om oseriösa kollegor där han tar upp en persons tankar och reflektioner från sina första år som säljare. Upplevelsen som denna personen hade var att alla toppsäljarna gled omkring och ansåg sig vara bättre än alla andra, när de i grunden lovade kunder saker som inte stämde. Vi på Simple News står bakom dig Fredrik. Gör gott, utan egen vinning – det kommer löna sig i längden. In och läs inlägget på Fredriks profil.

Vill du också skapa högkvalitativa videos som sticker ut i sociala medier? Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja från endast 995SEK. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Sarah Wirsén från Örebro. Hon gjorde nämligen ett inlägg där hon delar sin egna reflektion kring Göran Lambertz. Inlägget gick väldigt viralt och i kommentarerna kan man utläsa frågetecken kring om inlägget hör hemma på LinkedIn eller ej. Vårt enkla svar är att alla inlägg som engagerar så pass många människor hör hemma på vilken plattform som helst. In och läs inlägget på Sarahs profil och ta del av diskussionen.

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till alla er som inte svarar på geniuna frågor som kommer från ert nätverk. Det är ungefär som sketchen ni ser i videon där du ignorerar en person som står fysiskt framför dig.

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment