Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 9 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 15!

LinkedIn Nyheter | Simple News Avsnitt 15 - Vecka 9, 2021

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand är tillbaka med Simple News! 

Välkomna tillbaka till Simple News! Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige.

Hoppas ni alla haft en grym helg och är redo inför det som väntar!

Så vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 9 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

Ahlsell öppnar en ny butik i Karlskoga vilket vi kan läsa om i inlägget från försäljningschefen Niklas Johansson. Butiken förväntas att öppnas i höst och just nu är man i full gång med att få fram ett så bra sortiment som möjligt. Ni kan läsa mer om nyheten i Niklas profil på LinkedIn.

I veckan fick vi reda på att Mimmi Radhammar från Göteborg söker en person eller ett bolag som vill driva Sveriges coolaste takbar. Baren finns i Göteborg och upplägget är att ni driver våning 11 på Radisson Blu mellan April till September 2021. Om du är intresserad av att höra mer om detta så kontakta Mimmi på LinkedIn. 

En annan nyhet är att JS Energi bryter ny mark genom att etablera sig i Växjö. Olof Magnusson kliver in som ny tjänstechef och är ansvarig för etableringen. Vi alla håller tummarna för er på JS Energi och stort lycka till Olof i din nya roll. 

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna går det till Johan Carlström från Örebro.

Eller ja… snarare till personen som han tar upp i sitt inlägg denna veckan. Johan gjorde ett inlägg där han förklarar sina känslor i en viss situation. Det handlar nämligen om en dam som inte får sitt kort att fungera i en ICA butik och då väljer en chef att dra sitt egna kort så att damen kan lämna butiken med sina varor. 

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Philip Gozzi från Kungsbacka. I veckan delade Philip ett inlägg där inläggets rubrik löd att anställda är till låns och bör behandlas därefter. Om du som chef gör ett bra jobb så kan du låna dina anställda länge men om du däremot inte sköter ditt jobb så väntar en ny framtid för dina anställda. Philip drar sin egna historia där han varit chef och utan filter tar oss igenom en transparent resa i såväl bra som dåligt ledarskap. In och läs – och tack för ett bra inlägg Philip!

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går alla företag som inte har en företagssida på plattformen. Det finns fler anledningar till varför du borde ha en företagssida men framförallt så vill man ju koppla en erfarenhet till ett företag. Vad vi vill få fram är att om man går in på din profil på LinkedIn och ser vad du har jobbat med så vill vi också se vilket företag du har jobbat på. Genom att klicka på loggan så kommer vi då in på företagssidan.

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment