Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 8 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 14!

LinkedIn Nyheter | Simple News Avsnitt 14 - Vecka 8, 2021

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand är tillbaka med Simple News! 

Välkomna tillbaka till Simple News! Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige.

Hoppas ni alla haft en grym helg och är redo inför det som väntar!

Så vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 8 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

Under onsdagen den 24 Februari 2021 så höll Synsam Group presskonferens på Frösö park i Östersund. Håkan Lundstedt, VD och koncernchef för Synsam berättade om valet för etableringsort för Synsams nya fabrik och innovationscentrum. Läs hela artikeln av Michael Grimborg från Stockholm, som delade med sig utav nyheten. Michael är marknadschef på Synsam. 

I veckan gick Breakits event ”Off the record” av stapeln. Här presenterades bland annat Sveriges top 30 mest lovande doldisföretag. Flera 100 nomineringar har kommit in och efter en tuff urvalsprocess med flera frågor så har man fått fram det här urvalet. Nyheten nådde vårt borde genom Emelie Lindheden. Emelie är head of Marketing på Younium. Givetvis fick vi också höra att Younium är en av de 30 företag som är med på denna lista.

En annan nyhet. I veckan gjorde Günther Mårder, VD för Företagarna, ett inspel i en konkurrerande kanal. Här gav han oss en marknadsanalys om hur digitalisering och andra behov har uppstått på marknaden under pandemin. Se klippet på Tv4play eller varför inte företagarnas hemsida. Tipset kom in från staffanstorpsbolaget Blinkfyrar.

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna går det till Elvira Eriksson från Stockholm.

Elvira har bygt upp sitt bolag, Mockberg, från en såld klocka i en studentlägenhet – till ett starkt varumärke med en omsättning på närmare 20MSEK. Imponerande och bra jobbat Elvira! Vi ser fram emot att följa din framfart.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Christian Linnér från Uppsala. I veckan delade Christian ett inlägg som får oss att röra oss lite mer i vardagen. Helt enkelt ett inlägg riktat till oss alla för att få mer energi och må bättre. Övningen är väldigt enkel att utföra och i videon så visar Christian hur man kan utöva den här övningen. Bra inlägg Christian!

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till alla er som inte har skrivit eran sammanfattning på eran profil om vad man faktiskt gör. Om vi går till oss själva så vet vi att våra samarbetspartners och kunde ofta tittar på sammanfattningen för att förstå det vi gör. Om du inte har uppdaterat din sammanfattning så gör det nu.

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment