Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 2 (2021)

Linkedin Nyheter

Simple News AVSNITT 8!

LinkedIn Nyheter | Simple News | Avsnitt 8 - Vecka 2, 2021

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple News är här igen med Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand! Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 2 2021? 

Förutom att Kid ibland degar hemma i soffan så vill vi ju fortsätta lyfta bra saker som hänt på plattformen. Nu är det nya året igång på allvar och vi hoppas ni fått en rivstart på 2021! 

Vi hoppas ni alla haft en grym helg!

I detta avsnitt av Simple News tar jag och Kid upp följande:

Tony Hammarlund från Göteborg, som bland annat driver podcasten Digital Marknadsföring med Tony Hammarlund, kommer under våren att testa en ny typ av avsnitt i hans podd. Där han kommer prata med grymma marknadsförare runt om i Sverige om riktigt coola marknadsförings-case. 

För er som inte känner till Tony så rekommenderar vi att lyssna på hans podcast och följa honom på LinkedIn. Ni kommer lära er väldigt mycket om digital marknadsföring!

Vägjobb i Sverige får ett stort grattis från oss på Simple News då de gjort en toppen rekrytering när de plockade in Andreas Granath som ny VD. Andreas kommer närmast från ATA, så med sin branschbakgrund och sitt ledarskap ledarskap så kan inte detta bli annat än toppen. 

Tamara Sorak från Göteborg har öppnat upp sin ”Kaffe-med-mig”. Connecta gärna med Tamara och boka ett kaffemöte, så att ni kan lära känna varandra lite bättre och framförallt hjälpa varandra till fler affärer! 

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna veckan vill vi lyfta går till Thais Gesterling som växer så det knakar på plattformen. Om ni inte har sett henne än så kommer ni troligtvis att se henne snart i ert flöde. 

Thais kommer från Västerås och säljer med ord. Hon är en Copywriter och Brand Storyteller, vår rekommendation är så klart att connecta med henne för ett fartfyllt möte där ni kan utbyta möjligheter att samarbeta. 

 

Veckans inlägg

Denna veckans inlägg går till ingen mindre än Nathalie Rajic. 

Hon gör ett riktigt snyggt inlägg där hon berättar om vad som händer när man sätter ihop ett gäng drivna kvinnor. 

Detta blev givetvis succé där hon tar ett eget exempel av ”Her Way Live Talks” som är en digital talkshow där man sammansätter kvinnliga experter och game-changers. 

Nathalie och gänget tar tacksamt emot tips på kvinnliga experter och game-changers som ni känner och som borde vara med i den digitala talkshowen. 

Tack så mycket Nathalie! Passa på att connecta och tipsa. Mycket spännande talkshow som vi på redaktionen så klart kommer följa!

 

Veckans Kalkon:

Denna veckans kalkon går till alla er som accepterar en personlig kontaktinbjudan och sedan svarar med en tumme upp.

Om någon lägger tiden för att skriva ett personligt meddelande till dig och du accepterar denna inbjudan, så försök i alla fall att svara personligt tillbaka. 

Annars är det lika bra att inte svara alls. En tumme upp blir väldigt opersonligt.

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment