Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 3 (2021)

Linkedin Nyheter

Simple News AVSNITT 9!

LinkedIn Nyheter | Simple News Avsnitt 9 - Vecka 3, 2021

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand är tillbaka med Simple News! Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 3 2021? 

Vi hoppas ni alla haft en grym helg och är redo inför det som väntar!

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

Niclas Wennerlund från Stockholm, som bland annat driver Bara Vanlig, blev Årets Peppare på Idrottsgalan! 

För er som inte känner till en Bara Vanlig så är det en löpargrupp för personer med funktionsvariation och som idag är lite av en folkrörelse. Följ Niclas och Bara Vanlig på LinkedIn!

Karl Sandberg och Avarn Security Sverige gör ett fantastiskt jobb på LinkedIn då de lyfter varandra. Det som skiljer dem åt mot många andra företag är att det inte enbart är en medarbetare som lyfter kollegor utan det är flera som lyfter varandra. Något som gör dem till lite av ett föredöme på LinkedIn. Grymt jobbat Avarn

Niklas Hilmersson på Porsche Center i Helsingborg delade ett inlägg om att de nu lanserat den 4e versionen av deras hel-elektriska elbil, Porsche Taycan. Ta kontakt med Niklas om du är intresserad av Porsche bilar!

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna veckan vill vi lyfta Suwar Mert, Bower & Coop Sverige.

Suwar grundade Bower som är en applikation som du kan använda för att panta dina förpackningar. För att det skall fungera så behöver Bower samarbetspartners. Denna veckan har även Coop Sverige gått med vilket gör att du numera kan använda Bowers app för att panta Coop produkter. Passa på att ladda ner appen och panta på!

Veckans inlägg

Denna veckans inlägg går till ingen mindre än Nina Modig! 

Tycker du också det är jobbigt att bli jagad efter att du har fått ett meddelande eller är det jobbigt att jaga svar om viktiga saker när du skickar mail? Detta är precis vad Nina Modig från Göteborg kände. I veckan gjorde hon ett inlägg där hon resonerar runt ämnet och delar ett hjälpmedel som tagits fram av Daniel Markovitz. Tack för det Nina! Nu kan vi alla få lite bättre arbetsmiljö.

Veckans Kalkon:

Denna veckans kalkon på LinkedIn går till alla er som skickar 3 A4-sidor om vem ni är, er hela livshistoria, vad ni gör – DIREKT, innan ni har en relation med kontakten. Vårt tips är att ni bygger en relation först. Ställ lite frågor, låt oss diskutera och komma fram till vem ni är, vad ni gör och hur vi kan hjälpa varandra!

Om någon lägger tiden för att skriva ett personligt meddelande till dig och du accepterar denna inbjudan, så försök i alla fall att svara personligt tillbaka. 

Annars är det lika bra att inte svara alls. En tumme upp blir väldigt opersonligt.

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment