Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 17 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 23!

Simple News Avsnitt 23 - Vecka 17, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand. Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Vi hoppas ni alla haft en underbar helg och är taggade inför veckan som kommer!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 17 2021? 

Detta avsnitt presenteras av ELBE Automatic AB.

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Räven upp följande:

NYHET 1

I veckan kunde vi läsa på LinkedIn att Hemnet numera är listat på Nasdaq. Nyheten nådde oss genom Hemnets VD, Cecilia Beck-Friis. Detta ser vi fram emot att följa, stort lycka till Hemnet!

NYHET 2

70% av all frukt och grönt i Sverige är importerat. Detta är något som Andreas Wilhelmsson, VD på Ljusgårda, vill förändra. Genom att vertikalodla vill Andreas att all sallad som säljs i Sverige ska odlas, skäras och packas i Sverige. Intressant satsning tycker vi och vill ni läsa mer om detta så gå in på Andreas LinkedIn-profil eller läs artikeln som Dagens Industri publicerat.

NYHET 3

Hittills i år så har det investerats 1,8 miljarder euro i svenska bolag, jämfört mot 2,9 miljarder under hela 2020. Nyheten hittade vi genom en artikel delad av Rebecka Brodd från Evalent.

Veckans lyft: 

Veckans lyft går helt klart till Alexis HR som gjort en briljant video tillsammans med TikTok-influencern Dag Tolstoy. Videon är verkligen värd att se. Bra jobbat Alexis som vågar satsa på rörligt och att ni fått fram en så pass bra video. 

Hyr din filmstudio i Malmö! Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Alexander Knezevic, VD på Remisshjälpen. Alexander gör ett fint inlägg som går viralt om att alla män inte är likadana, men att alla män har ett kollektivt ansvar att förändra de strukturer vi lever i idag. In och läs inlägget på Alexanders profil.

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till alla er som har svårt att dubbelkolla namnet när ni skickar meddelanden. Om ni verkligen vill ha kontakt med någon så är vårt starkaste tips att verkligen kolla igenom profilen och INTE skriva fel på namnet. Det är någonting som verkligen sticker ut i era meddelanden. 

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment