Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 16 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 22!

Simple News Avsnitt 22 - Vecka 16, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic och… räven?

Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Vi hoppas ni alla haft en underbar helg och är taggade inför veckan som kommer!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 16 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Räven upp följande:

NYHET 1

För att eldrivna bilar ska bli accepterade hela vägen krävs det. att processen för framställning av batteri och återvinning av dessa tar ytterligare ett steg framåt. Detta kunde vi läsa mer om i veckan när Volvo och Northvolt presenterade  ett helt nytt forskningsprojekt inom det strategiska innovationsprogrammet Mettaliska Material. Läs hela nyheten på Peter Carlssons profil (VD för Northvolt).

NYHET 2

Under denna veckan kommer boken ”Konsten att mäta sig själv och andra” att släppas. Detta kan vi läsa från en aktiv medlem på LinkedIn, Rikard Karlsson.  Boken kommer släppas på såväl Storytel, BookBeat och Nextstory. Stort lycka till med din nya bok, Rikard!

NYHET 3

Vi har pratat om detta tidigare men Pernilla Nyrensten är den första kvinnan på 160 år att ta ett bolag som grundare, fortsätta som VD och ta ett bolag in till huvudlistan på börsen. Vi säger som Birgitta Möller att vi inte vet om vi ska skratta eller gråta för att det är den första gången. Men vi säger stort grattis och fortsatt lycka till, till dig Pernilla och RevolutionRace. Du är en stor förebild för kvinnor och unga tjejer där ute. Ditt arbete är guld värt.

är många stjärnor att rekrytera från flygbranschen i dessa tider och ett bolag som inte är sent att hoppa på den trenden är bolaget Apotea som i veckan gick ut med att man rekryterat en ny marknadschef. Stort lycka till i ditt nya jobb, Patrik Furuhagen och grattis till Apotea som fortsätter sin tillväxt-resa. 

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna veckan vill vi lyfta Isabelle Andersson som vi på Simple News verkligen tycker har lyckats få fram värdet av sina produkter genom att kontinuerligt lära sitt nätverk om dessa och dess funktioner. Isabelle pratar mycket om vilket värde hennes produkter skapar, vilket är precis vad vi vill se mer av här på plattformen. Keep up the good work Isabelle!

Hyr din filmstudio i Malmö! Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Padel Crew som lyfter fram Öresundskraft som samarbetspartner. Här erbjuder Öresundskraft och Padel Crew en plats för barn och unga att utöva idrott för att främja rörelse och ett intresse från så väl föreningsliv som idrott. Detta är ett initiativ som vi på Simple News uppskattar. 

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till alla er som använder er av clickbaits. Det finns flera olika typer av inlägg man kan göra som clickbait och vår fråga till er är: Vad ska ni göra med alla likes? 

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment