Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 22 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 28!

Simple News Avsnitt 28 - Vecka 22, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand. Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Vi hoppas ni alla haft en underbar helg och är taggade inför veckan som kommer!

Denna vecka har vi med oss en gäst i form av Viktoria Pihl!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 22 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

NYHET 1

I veckan kunde vi läsa att Johan Andersson, VD på Mellby Gård AB lyfter fram sin fru. I inlägget finns en artikel från tidningen Café där man beskriver Stina Anderssons makalösa resa tillsammans med Peter Hederström för att få fram en ergonomisk sneaker. Med hjälp av teknik från NASA och en oerhörd forskning så är man nu i land.

NYHET 2

Eleiko fortsätter att expandera och jobba för en starkare värld. Nu öppnar man lager och produktion på 18 000 kvadratmeter i Halmstad. Följ Elikos framfart här på LinkedIn genom att connecta med Johan Arnelind.

NYHET 3

Det är just nu tillväxt överallt och inte bara Ohlssons AB bygger nytt kontor utan även LKF. Till sion hjälp har de Betonmast och VDn Tomaz Bodmark. Stort grattis till alla er bolag där ute som är på er tillväxtresa. 

Veckans lyft: 

Denna veckans går till Nybergs Bil i Jönköping. Herrarna Erik och Fredrik gör sitt första avsnitt av Nybergs studio på ett briljant sätt. In och följ Nybergs bil på LinkedIn för att hålla dig uppdaterad om det senaste inom bilbranschen och dess regler. 

Hyr din filmstudio i Malmö! Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Niclas Green. Han gör denna veckan ett flygande inlägg om att ingen är perfekt och att detta är okej. Han passar också på att skicka med lite energi till alla prestationsprincessor och prinsar där ute. Ni duger som ni är. 

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till alla er som inte värdesätter det digitala mötet på samma sätt som det fysiska. Att inte dyka upp på ett digitalt möte bara för att det just är digitalt är inte ok. I veckan gick flera personer ut på sin Linkedin och berättade om att de har varit med om detta. Vi på Simple News främjar ju så klart den digitala utvecklingen och hoppas att alla ni där ute kan värdesätta de digitala mötena på samma sätt som de fysiska. 

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment