Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 5 (2021)

Linkedin Nyheter med ajdin crnovic

Simple News AVSNITT 11!

LinkedIn Nyheter | Simple News Avsnitt 11 - Vecka 5, 2021

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand är tillbaka med Simple News! 

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 5 2021? 

Hoppas ni alla haft en grym helg och är redo inför det som väntar!

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

ICA har uppgraderats till Stig & Stina. Men nu tar OKQ8 upp kampen i en ny reklamserie. Nima Stillerud som är Creative Director på 13 uttrycker ett tack för förtroendet och ser fram emot att nå målsättningen att utmana ICA på riktigt. En som troligtvis också ligger bakom är marknadsföringschefen på OKQ8, Charlotte Sjöberg Nilsson. Vi på Simple News ser så klart fram emot att följa denna reklamserie och utfallet på den!

Momentum Group har förvärvat Mekano AB och blir därmed en ledande leverantör av industriservice i Sverige. Med tydligt fokus på starka nischföretag inom industriservice blev moment group ett naturligt val som ny ägare, säger Mekanos grundare och huvudägare Ola Jönsson

 

En annan nyhet är att VEIDEC AB rustar inför fortsatt tillväxt genom att plocka in en ny VD i form av Joakim Adgård. Rickard Pålsson som ägare har också haft posten som VD under hela 28 år! Vi på Simple News önskar er ett stort lycka till i era nya roller!

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna veckan vill vi lyfta alla företag som stöttar föreningslivet och enskilda idrottare.

Denna veckan vill vi lyfta fram Skanska som lyckats bygga det klimatneutrala kontorshuset Hyllie Terass! Första hyresgästen är klar och det blir bolaget AAK. Vi på Simple News vill verkligen lyfta fram dessa hållbara initiativ och vi tycker att Skanska och AAK verkligen tar täten genom detta projekt. Mer om projektet kan ni läsa om på Patrik Lundbergs inlägg. 

Veckans inlägg

Denna veckans inlägg går till Leonardo Johansson från Stockholm!

Vi uppskattar alla som ger värde på LinkedIn och här bjuder Leo på sina bästa tips genom en härlig video där han verkligen går igenom rutan. Om du har några utmaningar när du ska diskutera pris så ta gärna kontakt med Leonardo på LinkedIn! 

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till alla som fortfarande inte har uppdaterat sin omslagsbild. Vi tycker det är väldigt tråkigt med den gråa, standard bakgrunden. Byt ut den! 

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment