Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 23 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 29!

Simple News Avsnitt 29 - Vecka 23, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand. Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Vi hoppas ni alla haft en underbar helg och är taggade inför veckan som kommer!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 23 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

NYHET 1

I veckan har vi fått höra om att polisen gjort ett av sina hittils största tillslag mot våld och narkotikabrottsligheten. Nyheten nådde oss genom ett inlägg av Ulf Johansson, Regionpolischef Mitt.

NYHET 2

Det börjar vända? Det är iaf känslan man får av inlägget från Anders Nilsson i veckan. Det är nämligen så att Ystad saltsjöbad gör 70 nyanställningar inför sin stor satsning i sommar.

NYHET 3

Lagom till Fotbolls-em så har Intersport partnat ihop med OMBEA för en ännu bättre kundupplevelse! Detta kom oss till känna genom ett inlägg av Daniel Ellegaard Nordströ

Veckans lyft: 

Denna veckans går till Nils Julin som 18 år gammal tagit fram QREW´s nya logga. Bra jobbat Nils och vi vill tacka VDn Jenny Nirs som tipsade om nyhete

Hyr din filmstudio i Malmö! Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Andreas Esteves. Ett enkelt inlägg som var väldigt uppskattat på plattformen. In och kolla på LinkedIn.

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till alla er som inte har uppdaterat er erfarenhet. Lägg in roll,bolag,tidsperiod och beskriv gärna dina arbetsuppg. På så sätt kan vi i ditt nätverk lära känna dig lite bättre.

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment