Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 19 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 25!

Simple News Avsnitt 25 - Vecka 19, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand. Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Vi hoppas ni alla haft en underbar helg och är taggade inför veckan som kommer!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 19 2021? 

Detta avsnitt presenteras av ELBE Automatic AB.

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

NYHET 1

Jens Edgren har länge pratat om att säljare ska kunna träna möten i en virtuell värld. I veckan fick vi ett smakprov som fick branschen att tappa hakan! In läs på Jens profil för mer information och följ deras resa för detta kommer inte gå någon säljorganisation obemärkt förbi!

NYHET 2

I veckan kunde vi läsa på plattformen om 2 spännande företag som nu gör en gemensam satsning för att förbättra stallmiljön för så väl 2-benta som 4-benta vänner.

Samarbetet sker mellan entreprenören och fabrikörskan Anna från Qloss och Jessica från Stallvärme AB. Två företag med spännande produkter och där vi i artikeln verkligen förstår vilken skillnad ni gör för de som rör sig i denna miljö.

I artikeln kan vi också läsa om den internationella satsningen som vi kommer få möjlighet att följa på nära håll. Stort lycka till!

NYHET 3

Exeger har avtalat om 318 miljoner kronor i ny finansiering för bygget av en ny sollcells-fabrik i Stockholm. Det är fastighetsmiljardären, Ilija Batljan, som blir ny storägare genom en investering på ytterligare 150 miljoner kronor. Detta såg vi i ett inlägg från Exegers VD, Giovonni Fili. Snygg jobbat Exeger och vi ser fram emot att följa eran framfart. 

Veckans lyft: 

Veckans inlägg går till Jonas Lindelöf som skriver ett intressant inlägg där han verkligen bjuder på sin erfarenhet som VD. Jonas har erfarenhet av att agera från en VD position och beskriver i sitt inlägg hur en vd kan påverka försäljningsavdelningen. Inlägget skapade engagemang inom ett intressant område så in och engagera er!

Hyr din filmstudio i Malmö! Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Simon Wikstrand från Helsingborg. Jag och Kid har skrivit en del jobbannonser och inlägg i våra liv men Simon vågar verkligen ta ut svängarna och levererar ett inlägg av fullkomlig världsklass. Läs inlägget och hämta inspiration till ditt nästa inlägg – eller gå in och läs för att imponeras över en person som verkligen har en känsla för att locka till sig de absolut bästa kandidaterna.

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till er som inte aktivt jobbar med delen i er profil som heter ”Utvald” Detta är en del av er profil som tar stor plats och givetvis bör ni arbeta aktivt med denna. Här kan ni publicera saker som artiklar och länkar men framförallt får ni möjlighet att high-lighta ert senaste eller andra intressanta inlägg ni publicerat. In och kolla min eller Ajdins profil vetja.😉

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment