Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 14 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 20!

Simple News Avsnitt 20 - Vecka 14, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic och Kid Hammarstrand!

Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Vi hoppas ni alla haft en underbar helg och är taggade inför veckan som kommer!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 14 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

NYHET 1

I veckan drar Sveriges största initiativ inom kandidatupplevelse någonsin igång. Tillsammans för bättre kandidatupplevelse i Sverige. Nyheten släpptes av Linus Wetterlind från Göteborg och han driver bolaget Realcruit som kommer göra allt för att belysa ämnet så att ingen kandidat känner sig utlämnad, bortglömd eller diskriminerad. Mer om vad Realcruit gör kan ni läsa om på Linus profil eller besöka realcruit.se

NYHET 2

I veckan kunde vi höra ”Vi ska ta steget för att visa andra” av hållbarhetschefen på Otto Magnusson, Andreas Holmgren. Detta genom en video som florerade på plattformen angående LFM30 och som är en lokal färdplan för bygg- och anläggningssektorn. 

Bygg & anläggningssektorn står idag för 20% av klimatavtrycket och det är något alla vill få neutralt. Konceptet har tagits fram genom en förstudie gjord av Malmö Stad. Förutom att man på lokal nivå ska vara klimatneutral till 2030 så är detta ett koncept som man vill kunna använda i större delar av landet och varför inte även globalt. In och se hela filmen på Andreas Holmgrens profil eller klicka HÄR.

NYHET 3

Trots pandemin så lyckades öl-festivalen Great Swedish Beer Festival genomföra sitt arrangemang. Här utsågs Erik Frithiof och Hyllie Bryggeri till årets öl-utvecklare. Stort grattis till er Erik och stort lycka till!

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna veckan vill vi lyfta Joel Hellmark från Stockholm som har grundat Sana Labs. I veckan vann han Forbes under 30 Award som vi kunde läsa på Anna Nordell-Westlings profil på LinkedIn. Stort grattis till dig Joel och vi ser fram emot att följa er framfart. 

Vill du också skapa högkvalitativa videos som sticker ut i sociala medier? Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja från endast 995SEK. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Mats Ekenstam som genom en video presenterar sina 5 bästa tips på hur du bygger ett starkt varumärke på LinkedIn. En bra video med många bra och personliga tips. Kid berättar i videon att Mats har hans varmaste rekommendationer och är någon du borde följa då han förgyller ens flöde. 

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till alla er som vill connecta för att sno ens mailadress och sedan skicka nyhetsbrev. Detta är inget vi på Simple News rekommenderar utan vi vill hellre att man bygger starka och långsiktiga relationer för att hjälpa varandra. Vem vet, kanske är jag intresserad av att prenumerera på just ditt nyhetsbrev efter att vi har byggt en relation. 

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment