Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 10 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 16!

Simple News Avsnitt 16 - Vecka 10, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple Groups nyhetskoncept Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic i spetsen.

Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Hoppas ni alla haft en grym helg och är redo inför det som väntar!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 10 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

NYHET 1

För ett par veckor sedan kunde vi se en restaurang som verkligen är på framfart trots pandemin. De förvärvade nämligen en väldigt fin lokal på järnvägsgatan mitt i centrala Helsingborg. Vi pratar om Kol & Cocktails med Michael Fogelqvist i spetsen. Med det nya förvärvet så kommer man att finnas i både Malmö och Helsingborg med sitt koncept Kol & Cocktails men Michael har lovat något annorlunda i de nya lokalerna på järnvägsgatan vilket vi så klart är spända på inför att få följa. Stort lycka till Michael! Se hans inlägg HÄR.

NYHET 2

En annan nyhet är att vi i veckan kunde läsa att landsbygdsentreprenören Jens Thulin kliver in som delägare för e-handelsbolag för lokala råvaror. Bolaget Mylla Mat kommer att digitalisera och standardiseras för att möta marknadens krav på närproducerad, näringsrik och hållbar mat med spårbarhet till gårdsnivå. Vi ser fram emot att följa er framfart. Se Jens inlägg HÄR. Läs mer om Mylla Mat HÄR

NYHET 3

I veckan fick vi träffa Doora. Tele2 och Foodora testar just nu sin 5G-droid för att leverera mat i Stockholms innerstad. Doora är den första men inte den sista självkörande leveransroboten i Foodoras satsning att möta marknaden. Hur coolt är inte det? Hejja Doora!

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna veckan vill vi lyfta Coop Sverige! Coop har utsetts till Sveriges mest hållbara varumärke. Detta i Europas största varumärkesundersökning kopplat till hållbarhet: Sustainable Brand Index 2021. Stort grattis Coop! Bra Jobbat!

Vill du också skapa högkvalitativa videos som sticker ut i sociala medier? Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja från endast 995SEK. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Förra veckan inföll internationella kvinnodagen som nog inte gick någon obemärkt förbi. Vår egen Kigge som varje vecka förgyller vårt flöde på LinkedIn lyfter fram dagen, sina döttrar och alla kvinnor som han arbetat med på ett väldigt fint sätt. Kigge Nilsson är grundare på Isobetong och är från kungsbacka. Stort grattis till veckans inlägg Kigge! Inlägget ser du HÄR.

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till er som taggar personer i stora grupper på era inlägg utan någon relevant anledning. Detsamma gäller ju så klart om man taggar väldigt många personer i en bild som inte har någon koppling till varken bilden eller inlägget.

Ett bra exempel på hur man kan göra relevanta taggningar är att titta på inläggen som Ajdin lägger ut i samband med våra videos Simple News. Personer som vi faktiskt tar upp i videon, som är ytterst relevanta. 

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment