Helsingborg, Sweden

Simple News | Vecka 11 (2021)

Linkedin Nyheter med Ajdin Crnovic

Simple News AVSNITT 17!

Simple News Avsnitt 17 - Vecka 11, 2021 | Simple Group

Klicka på bilden för att komma till avsnittet.

 

Simple Groups nyhetskoncept Simple News är tillbaka med Ajdin Crnovic i spetsen.

Programmet där vi går igenom det som har hänt på LinkedIn i Sverige. 

Hoppas ni alla haft en grym helg och är redo inför det som väntar!

Vad har hänt på LinkedIn i Sverige under vecka 11 2021? 

I detta avsnitt av Simple News tar Ajdin och Kid upp följande:

NYHET 1

I veckan kunde vi lära oss om varför vi blir trötta av att sitta i digitala möten. Det är nämligen så att vi blir utmattade av att se oss själva. Mycket ögonkontakt i närbild blir för intensivt och videomöten minskar vår rörlighet dramatiskt. Artikeln är publicerad av Stanford som nyligen forskat om ämnet. Personen som tog upp detta i veckan på plattformen är Daniel Monthan. Se hans inlägg HÄR.

NYHET 2

I veckan kunde vi läsa ett inlägg från André Zandelin som är VD på Accus. Han tar nämligen upp att Malmö Stad har valt att köpa in skyltar med fokus på ett cirkulärt förhållningssätt. Genom återbruk och återanvändning så kommer detta att lyfta Malmö Stad när det kommer till deras miljöarbete. Se Andrés inlägg HÄR. Läs mer om Accus HÄR

NYHET 3

En annan nyhet är att Maria Granström har presenterats som Haparandas första kvinnliga brandman. Grattis Maria till att du kanske har Sveriges farligaste yrke. Vi är extremt tacksamma för ditt arbete och allt annat arbete som ni i blåljus-personal lägger ner varje dag. Stort grattis till Haparanda som nu äntligen har fått in en kvinnlig brandman. Dynamik skapar magi!

Veckans lyft: 

Under veckans lyft så lyfter vi en person eller prestation som har utmärkt sig lite extra på LinkedIn. Denna veckan vill vi lyfta Fredrik Wesslén på Troniq! Anledningen till detta är att Fredrik valde att anställa Ronja Rignäs trots att hon vad höggravid. Ronja har under sin graviditet, trots en attraktiv profil, haft utmaningar med att hitta sin nästa arbetsgivare. Det visade sig att medans hon satt på intervju över länk så var det inga problem att bibehålla intresse hos potentiella arbetsgivare men när det kom fram att hon faktiskt var gravid så backade väldigt många. Fler arbetsgivare borde göra som Troniq. Våga satsa på den bästa kandidaten för tjänsten. Bra jobbat Fredrik och Troniq!

Vill du också skapa högkvalitativa videos som sticker ut i sociala medier? Simple Group har numera en filmstudio i Malmö som du kan nyttja från endast 995SEK. Kontakta Ajdin Crnovic för att få mer information.

Veckans inlägg

Veckans inlägg går till Fatmir Seremeti som gjorde ett inlägg om hans varför. In och läs hela inlägget på Fatmirs profil. Stort grattis! Du inspirerar oss på plattformen varje dag. Inlägget ser du HÄR.

Veckans Kalkon:

Veckans kalkon går till er som säljer, säljer och säljer utan att bygga relation. Denna vecka tar vi hjälp av Karin Moberg som genom en kreativ sketch drar en parallell mellan LinkedIn och riktiga nätverksträffar. Inlägget ser du HÄR.

Fortsätt gärna skicka tips till oss på nyheter ni vill lyfta

Hoppas ni gillar avsnittet och att ni får en en fantastisk vecka! 

Vi ses nästa måndag!

Related Posts

Leave a comment